Tom Hagan & The Sweet Lies

De bolos amb els veïns del sud
02/12/2012
Sortir a tocar fora
13/12/2012

8/12/12 Auditori de Girona

Bolo a l’Auditori, i a monitors, dues coses que feia molt temps que no feia.  I amb Tom Hagan (Carles Vidal), un tio trempat i a qui he d’agraïr que enviés un correu a l’Auditori donant gràcies al personal pel bon tracte que van rebre, per com es van sentir a monitors, per com se’ls va iluminar, etc.  I és que s’ho va passar bé a la presentació del seu darrer treball, Muy bien Carlitos.  Ell i la banda que l’acompanyava, The Sweet Lies, amb en Ricard Humet (baix, guitarra espanyola i veus), Óscar Martinez (bateria i veus) i Carles Sucarrats (guitarres elèctriques).  El so de fora el va fer en Xevi Salvatella.  
 
Bolo
sense més complicacions a monitors que les pròpies de la sala de cambra
de l’Auditori, amb les seves reflexions, velles conegudes i amb qui a
menys volum als monitors més amistat hi tens. I el mateix a fora, però aquest dia no era el meu territori. Tanmateix, ja ho sabeu, amb la gent millora!  I és que va haver-hi una bona entrada, fantàstic!

proves de so

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *