Tres setmanes d’Utopía a Madrid

Inhibició de RF (o com putejar una funció…)
31/10/2012
Utopía, el disc
11/11/2012

Del 22/10 a l’11/11/12

Després de l’èxit del desembre passat en el mateix Teatro Español i amb molta gent que es va quedar sense veure Utopía de María Pagés hi hem tornat per fer-hi 15 funcions més.  El dilluns 22, just després de tornar de Las Palmas el dia abans i sense temps ni de rentar la roba (una bossa i cap a la maleta!) vam anar cap Madrid.  Aquesta vegada tenim un piset al barri de Lavapiés, a uns 10 minuts a peu del teatre, fantàstic!
Al dia següent començàvem el muntatge en un espai que ja coneixíem bé així com als seus tècnics.  O sigui que vam anar de cara a barraca.  Dimecres 24 va ser el dia de fer els darrers retocs del muntatge, ajustar el sistema de so, fer proves de so i l’assaig general.
producción, ¿sí? ¿dígame?

en Juanma i els seus motorets

en Pau amb la taula de llums

la plaça de Santa Ana des del vestíbul

en Pau filtrant focos

posant el terra acústic

vinga vaaaa, barres de llums amunt!

la taula de FOH, Yamaha PM5D RH, seeeee!!

El dijous 25 vam fer l’estrena.  Aquesta vegada no hi ha hagut la tensió habitual de les estrenes, ja que feia bastant poquet que havíem fet les 11 funcions a Barcelona i tot estava més que rodat.  I després, recepció en un dels salons del teatre.  La festa va continuar al Villa Rosa, Casa Patas

El primer dissabte no vam fer funció, ja que estava prevista la premiere d’Skyfall de James Bond, tot i que després la van passar al dilluns següent, dia de descans nostre.  Malgrat això el dissabte ja no vam fer funció.  Sí, el senyor Bond, James Bond (Daniel Craig) ens va visitar acompanyat del director Sam Mendes i Javier Bardem.  L’estrena es va fer amb catifa vermella, bogeria de públic, premsa, etc…  Malgrat tenir invitacions per assistir-hi no vaig anar-hi… estava bastant liat fent… (següent entrada).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *