Bolo búnker a Cadaqués
16/10/2012
Inhibició de RF (o com putejar una funció…)
31/10/2012

28/10/12

Sí, és cert, ara mateix vaig amb una mica de retard en l’actualització de blog.  Mil disculpes!  Poques vegades em passa, ja ho sabeu, kurtibolos acostuma a estar al dia.  Però quan enllaço alguns bolos seguits amb alguna feina més és més complicat fer-ho.  Del 17 al 21 vaig estar de bolo amb la Compañia María Pagés a Las Palmas de Gran Canària (entrada pendent, amb tot l’enrenou de l’inhibidor de freqüències per a mòbils que també ens va inhibir la microfonia inalàmbrica a la funció…).  I el 22 marxàvem cap a Madrid, on vam començar les funcions d’Utopía el dijous 25.  I aquests dies també estic fent les mescles del que serà el disc d’Utopía, gravat al Teatre Victòria quan hi vam ser les dues darreres setmanes de setembre.
A la pràctica tot això vol dir que vaig de bòlit.  Des de que he arribat a Madrid que o estic al Teatro Español, on fem les funcions, o a on hem improvisat l’estudi de mescla amb tot el meu equipament que vam enviar per missatger, a l’oficina de la Compañía.  I el temps que queda és per menjar i dormir.  I poques canyes i tapes he fet aquest primera setmana.  A la segona es preveu acabar les mescles i anar més tranquil.  Llavors podré actualitzar el blog.
Apa, fins d’aquí a unes dies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *