Tramuntana, sol i màgia

Tramuntana, pols i soroll
02/09/2012
María Pagés a casa, Sevilla
08/09/2012
2/9/12

Tramuntana la que encara bufava, tot i que ja anava a la baixa.  Sol el que ja feia a la capital de l’Alt Empordà i màgia la que van posar Pascal Comelade amb l’Orchestra Fireluche per acompanyar a Albert Pla, Enric Cassasses i Gerard Quintana en la serenata per commemorar el 30è aniversari del Museu del Joguet de Figueres i que va cloure l’Acústica.
Sí, la Fireluche!  Ooooh! Primera trobada musical Comelade-Fireluche.  Tot va néixer quan en Quim Sitges, bateria de la Fireluche, va coincidir al tren amb en Pascal i es van declarar admiració mútua i van dir que havien de fer alguna conjuntament.  I aquesta col.laboració ha estat el fruit d’aquella trobada casual.
El dia abans s’havia fet l’assaig general i aquesta primera foto és el dibuix que va fer en Comelade de com aniria el plànol d’escenari i la microfonia, vaja, el que anomenem tècnicament rider.  Tot una joia manual.
Aquest bolo l’he fet per convicció, perquè una trobada així qui sap quan es repetirà, i perquè com a tècnic de la Fireluche feia força setmanes que no podia fer bolos amb ells i em feia una especial il.lusió fer aquest.  I és clar, l’ocasió s’ho mereixia.  Per convicció vol dir per convicció, com per convicció van actuar tots els músics.  I les coses per convicció es fan amb cara de felicitat i amb un somriure a la boca.
L’actuació va ser d’uns 30 minuts i poc més i amb la xiulada final d’una part dels assistents que s’esperaven més va quedar palès que hagués fet falta algú que presentés i expliqués la ideosincràsia de l’acte. Home, és que no vau ni saludar tots conjuntament! Llàstima del final, però l’actuació va estar molt bé.

el toc després de les proves de so

Albert Pla

Orchestra Fireluche

Enric Cassasses

Gerard Quintana

Final de l’actuació, és el quart bolo
seguit que faig.  És el moment de relax, i és clar, em costa poc trobar a
companys que també es vulguin relaxar, com uns quants de l’equip de
producció de l’Acústica, ja finalitzada.  En Ferri, en Busy, en
Perrolobo i en Xavi. Un bon equip, i tant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *