Roger Mas a la Porta Ferrada

Pluja, tramuntana i foc
31/08/2012
Tramuntana, pols i soroll
02/09/2012
31/8/12
Un d’aquells bolos que et cauen per casualitat i amb el que no hi comptaves.  Ha estat amb BTM i al 50è Festival de la Porta Ferrada, a St. Feliu de Guíxols.  Roger Mas hi feia les Cançons Telúriques.  El bolo era en el teatre, un espai petit, còmode i de bon treballar.  I si a més et trobes amb aquest parell de microfonistes espontanis que et donen un cop de mà la cosa ja és de traca i mocador.  Sí, són en Sergi i en Pere, que per uns moments van deixar de banda les seves tasques de producció i van voler demostrar que fer de bon microfonista no és tan difícil. Ei, i que se’n van ensortir, eh?  Aquí els veiem en plena acció i amb dues de les eines imprescindibles de tot bon microfonista: la cinta de paper i el rotulador permament per marcar subcaixetins. Bravo!  A la taula de monitors hi havia en Panxi, amb qui feia temps que no compartíem un bolo, va ser una bona retrobada.  Vaja, que ja ho veieu, un bolo tranquil, amb pràcticament cap problema tècnic i de bon fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *