Què tenen de diferent els bolos a Mallorca?

De l’Empordà a era Val d’Aran
13/08/2012
Els darrers 3 de 6
20/08/2012
14/8/12 Els Amics de les Arts a Porreres

Deu ser cosa de la insularitat i el fet d’agafar un avió i tenir sensació d’anar “lluny” a fer un bolo, com si d’un fet exòtic es tractés.  Però el cert és que sempre que anem a Mallorca ens envolta alguna cosa especial.  I això que acostumen a ser viatges llampec, d’anada, tocar, i tornada a l’endemà.
El vol d’anada el vam compartir amb alguns dels músics d’Els Catarres, que actuaven després de nosaltres.  De teloners vam tenir Aerosol, un grup local.

Que recordi és un dels millors bolos tècnicament parlant que hem fet a Mallorca juntament amb el de l’Auditorium de Palma l’abril passat.  Enguany l’empresa era Online Sonoritzacions.  Portaven un bon equip de so (Adamsom Spectrix) i una taula de so Venue Profile al control de davant.  Molt bona combinació.  Les proves de so les vam fer sota un sol de justícia.  Mentres provava Aerosol vam estar sopant al costat mateix de l’escenari -al camerino no s’hi podia estar de xafogor-.  Durant l’actuació d’Els Amics l’espai estava a petar de gent.  Tot el que hagués pogut refrescar de temperatura ambient amb l’arribada de la nit va quedar en un no res amb la quantitat de gent que cantava, ballava, saltava, cridava…  Al control, de tant en tant, em venien unes bafarades d’escalfor humana d’aquella típica dels concerts amb molta gent…  Tanmateix, bona senyal!

Després de l’actuació ens vam trobar una ensaïmada al camerino que una fan ens havia regalat.  I que bona que era! Moltes gràcies!

Mentres Els Catarres estaven actuant vam tornar amb el minibus cap a Palma, a on teníem l’hotel, per tal de dormir unes poques horetes i marxar cap a l’aeroport, ja que teníem bolo a St. Feliu de Guíxols just el dia següent.

Bon bolo el que hem fet a Porreres! A veure quan tornem a Mallorca, no?

4 Comments

 1. Chica McCartney ha dit:

  I per nosaltres també és especial quan vénen grups catalans, és com si vinguéssin els cosins de la península!
  Es va sentir molt bé el concert, ja t'ho vam dir personalment en acabar (ses dues atl.lotes guapísimes es varen fer una foto amb tu 😉 I si a tu t'arribaven bafarades, imagina el que teniem nosaltres a davant de tot, tenint en compte que hi havia molta joventut que estava allà d'acampada i probablement no s'havia dutxat, uns aromes…
  En fi, que podeu tornar quan volgueu, i que siguin més dies, així podreu anar a la platja!

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ha ha ha!! Això de les bafarades em referia a calor, no a olors corporals, però vaja, que també…

  I sí, ja us recordo! 😉

  Doncs gràcies i a reveure!

 3. Sebastià ha dit:

  Vareu estar genials a Porreres! Moltes gracis per veniar a Mallorca i no oblidar-nos perque teniu molts fans aqui! Hi ha haver molta gent sense haver fet publicitat als mitjans!! Va sonar de conya!! Enhorabona! Salutacions desde sa roqueta!

 4. Albert Cortada ha dit:

  Gràcies Sebastià!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *