De públic a un concert
30/07/2012
Comença l’agost, bolo a Tarraco
05/08/2012
31/7/12 Els Amics de les Arts al Grec

I sense complexes, segurs de si mateixos, i malgrat tinguessin a més de 2200 persones davant seu, va ser com si es trobessin al menjador de casa.  I els convidats que van venir a fer un tè i van portar la rebosteria per arrodonir la vetllada van ser el Col.lectiu Brossa i la coral de gospel, ambdòs col.laboradors de l’Espècies per Catalogar.  
Ho dic ben sinceriment, aquest bolo estaria entre els 5 millors que he vist fer a Els Amics de les Arts, a més la comunió amb el públic va ser total.  I mira que fem bolos i en veig de bons i no tant bons.

Pel que fa al so m’ho vaig passar pipa, realment molt bé.  A més dels canals habituals n’hi vam sumar alguns més fins a 43.  Violí, acordió, violoncel, viola de roda, marimba, vibràfon, la coral, el piano de cua…
És important l’ordre i que no hi hagi problemes tècnics destacables, i així va ser.  Bé, en Dani va haver de canviar els auriculars perquè li fallaven però en teníem uns de recanvi a punt.  
I sembla que va sonar prou bé, això deien per allà.  Aquests espais tan oberts, amb els altaveus de l’esquerra i la dreta tant separats entre ells, amb diferències de volum considerables entre la part de baix del públic i el control -a a dalt de tot-, no són fàcils de fer.  Segur que hi havia punts on l’audició no era prou bona, però ai las! l’acústica i les sumes sonores ja les tenen aquestes coses.

Tres hores de proves de so i assaig i dues hores d’actuació.  I anar a dormir amb un molt bon regust de boca.  I bona feina dels tècnics de so d’El Grec.  Gràcies Johnny -tenies el control net com una patena, ordenat com n’hi ha pocs i tot controlat-, Artur i i Joel.

2 Comments

  1. Enric ha dit:

    Enhorabona, crack… vàreu estar magnífics tota la tripulació!! Molt memorable, igual que el penúltim concert del Palau de la Música, al que vaig tenir la sort d'anar-hi… Gràcies per la crónica i esperem algún video aviat ;))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *