Inscripció oberta a l’ETECAM

D’un plaer de bolo a un bolo de plaer
14/07/2012
Les Nuits de Fourvière, un gran festival
25/07/2012
El curs passat vaig començar com a professor del nou mòdul de sistemes de so a l’Escola Tècnica de l’Espectacle Casa de la Música de Salt i el curs que ve hi continuaré donant classes.  La inscripció als mòduls que configuren els tres cursos que s’hi fan (so directe, so d’estudi i il.luminació) ja és oberta.
A la web de l’ETECAM hi trobareu tota la informació al respecte.
El mòdul que imparteixo forma part del curs de Tècnic de so directe, juntament amb els mòduls de Teoria bàsica del so i Mescles de directe.
Pel que fa al mòdul de sistemes i sobretot pels que no sou entesos en la matèria i us esteu preguntant què s’hi fa, aquest seria el temari sintetitzat. Si no us hi dediqueu tampoc sortireu de dubtes, ja ho sé, però veureu que això de fer que sonin els equips de so i deixar-los preparats per tal que els tècnics de mescles puguin fer bé la seva feina té la seva complexitat.
La teoria està basada en el libre Sistemas de sonido: diseño y optimización de Bob McCarthy, un dels llibres més importants en ajustaments de sistemes.  Més del 50% del mòdul és de caire pràctic i s’hi tracten els casos més habituals d’ajustament de sistemes, subsistemes i subgreus.
     SISTEMES DE SO

     Transmissió
     Suma
     Recepció

     DISSENY

     Avaluació
     Predicció
     Variació
     Especificació

     OPTIMITZACIÓ

     Examinació
     Verificació
     Calibració

També s’hi fa l’aprenentatge i ús de programes de
predicció acústica i de l’Smaart Live v7 (programa d’anàlisi).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *