D’un plaer de bolo a un bolo de plaer

Allò que en diríem “bolaco”
13/07/2012
Inscripció oberta a l’ETECAM
19/07/2012
14/7/12 Els Amics de les Arts a Roses

Plaer de bolo el del dia anterior a l’Acampada Jove, i un bolo de plaer el de Roses, a Sons del Món, i per diversos motius. Un, perquè com a Empordanès fer bolos a la teva terra té un plus de sentir-te bé.  Dos, perquè la gent de Promo Arts Music, els organitzadors, sempre ens tracten molt bé. Tres, una bona prova d’això és l’arròs que ens van oferir per sopar i que van cuinar la Fina i en Xispa (del Teatre de Roses) i amb el que ens vam llepar els dits.  Quatre, perquè a Sons del Món a més de música hi ha gastronomia i maridatges amb els grups que hi actuen.  En el cas d’Els Amics de les Arts el vi escollit pel sommelier Roger Viusà va ser el Floresta 10, un negre jove de la bodega Pere Guardiola de Capmany i que vam tenir el gust de tastar durant el sopar.  Cinquè, perquè més de 1500 persones es van acostar a la Ciutadella de Roses per veure l’actuació i van proporcionar l’escalf que estava negant la tramuntana -i que feia que el so anés i tornés-. Sisè, perquè tots aquests elements van fer que fos un bolo distès i a on va aparèixer un monòleg reivindicatiu sobre les darreres notícies eocnòmiques (IVA, IRPF) com mai havia sentit fer a Els Amics (bravo!).  Setè, perquè hi ha dies en que la felicitat forma part de la teva feina i això, a més de poder treballar, és un privilegi que valorem.  Vuitè, perquè treballar un cop més amb la Midas Pro6 com a taula de so és fantàstic (gràcies una altra vegada a Rock’n’Classics per la vostra feina).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *