Cor de Teatre, Come&See

Quins globus!!!
07/07/2012
Allò que en diríem “bolaco”
13/07/2012
11/7/12

Bolo de substitut d’en Rosky amb Cor de Teatre al Come&See, el Mercat Internacional d’Arts Escèniques Catalanes.  Bé, per ser exactes podria parlar d’un minibolo, ja que el Come&See és una mostra dels espectacles que presenten les companyies, això vol dir uns 20 minuts d’actuació.  A les 4 de la tarda em vaig plantar a la Fabra i Coats, a Barcelona, on es feia el mercat, per preparar els quatre micros que faria servir i provar-los, cap a les 6 van arribar ells provinent del Festival d’Avinyó, a on estant actuant tot el mes de juliol, a quarts de set tocats vam començar l’actuació, de tres cançons del darrer i reixit espectacle, Operetta, i a quarts de vuit ja estava tornant cap casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *