Quins globus!!!

Kiyoooooooo, daleeeee!!!
04/07/2012
Cor de Teatre, Come&See
12/07/2012
7/7/12 Els Amics de les Arts a Igualada

Concert dins dels actes de l’European Balloon Festival Igualada 2012.  Quina quantitat de globus! No n’havia vist mai tants de junts.  Bé, sí, ja sé que la broma és fàcil, però malgrat hagi estat en algunes festes molt nostrades i multitudinàries no faré cap comentari fàcil, eh? Apa!
Sota un bon sol vam fer les proves de so en una explanada buida que de mica en mica es va anar omplint per veure com, una vegada acabades les proves, s’enlairaven els globus per fer una de les proves del festival.  En Ferran i l’Eduard hi van pujar.  Caram, sí que tarden! dèiem mentres anàvem sopant esperant a que tornessin… Però, sí, van tornar i havent sopat vam comprovar com una massa de mils de persones ompia l’explanda on l’escenari es va fer petit petit davant de tanta gent.  Concert sense xerrar massa malgrat que alguna fan no li va agradar: Digues a Els Amics que ja està bé, que sense els monòlegs no és el mateix! Dona, li vaig dir, això ho fan més en teatres…  En fi, ja se sap, jo a control, recollint opinions i fent de missatger, una altre aspecte de la feina del tècnic de so!

1 Comment

  1. Pol Cruells ha dit:

    Jo tampoc havia vist mai l'enlairament dels globus i em va encantar!
    També trobo a faltar els monòlegs, jo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *