El hooligan que tots portem a dins

Una discussió que va valer la pena
17/06/2012
Tuits, fruita, mantres i èxtasi.
30/06/2012
24/6/12 Els Amics de les Arts a Valls

Si amb el temps em pregunten què recordo de l’actuació a Valls sens dubte que serà això:

Hi ha una mica d’història al voltant d’aquest comportament tan hooligan: quan anem de bolo des de Girona sortim en Joan Enric, en Tete -el tècnic de monitors- i jo.  I passem moltes hores junts en el cotxe.  I de tant en tant ens agafa la tonteria.  I una expressió d’aquesta és agafar algun nom que quadri i posar-se a cantar el que heu vist i sentit.  Albert Cortaaaaadaaaaa, lo lo lo lo looo loooooo, o bé, Josep Ureeeñaaaaa, lo lo lo lo looo looooo.  Josep és el nom real d’en Tete.  I ves per on que a Valls a en Joan Enric se li deuria encomanar l’ambient de festa que hi havia i li va agafar per cantar-ho.  Bé, per ser fidels a la realitat, el diumenge, després de tres dies de festa, hi havia més ambient de ressaca que no res més, però la festa surava en l’aire, hi era present…

I sobre el bolo en sí, doncs altra vegada amb la Midas Pro6, La Taula.  I amb el Turbosound Flex Array.  Resultat: potrum, potrum!!!  I a mi que em queia la baba fins que el hooliganisme em va fer tornar a la realitat.  I au, ara torna’t a concentrar a veure a on havies deixat les freqüències! Ha ha ha!!
L’empresa era Rock’n’Classics, una altra vegada ha estat un plaer treballar amb vosaltres, gràcies!

En Rafa Tomico -el tècnic de llums- en un moment de l’actuació i alguna foto més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *