Els Amics a Mataró

El primer pavelló de la gira
26/03/2012
Llamp de boca (d’escenari)!
30/03/2012
24/3/12 Mataró

Mireu, segueixo amb la sèrie de fotos en els camerinos. És que de fotos de les actuacions ja se’n veuran moltes, entre les de la gent i les que penjo jo. Però dels camerinos, segur que no tantes. No us penseu que penjaré tot allò que fotografio, eh? Nooooooo!!! Ni tot el que passi, eh? Tampooooooc!!! Però algunes fotos simpàtiques, gracioses, per què no? I fins i tot, com avançava en l’anterior entrada, algun vídeo i tot un dia d’aquests. I sí, aquest que està fent el pallasso sóc jo, menjant un croissant de xocolata i bevent una cervesa, una gran combinació.

Part del que teníem per sopar, en Tutu -trombó- i en Jaume -trompeta- aguantant el tauró que no fa por a Monsieur Cousteau, en Pol -baixista- i les maduixes, en Santi -saxo- i en Tete -monitors- escoltant algunada parida d’en Jaume, en Ferran i en Dani, mentres l’Aitor -el road manager- s’ho mira per darrere, i el Capitán Urías, de visita/entrevista.

I ara sí, alguna foto de l’actuació en el Teatre Monumental i la salutació final, moment de culminació del bolo, amb el públic dret, aplaudint i cridant.

4 Comments

 1. El Capitán ha dit:

  Gran concert! Gran entrevista! Gran Kurti!

 2. Fantàstic concert i fantàstic so! (encara que al primer tema va semblar que patiriem!)

  Enhorabona!

 3. Albert Cortada ha dit:

  Capitááááááán!!!

 4. Albert Cortada ha dit:

  Gràcies Marc!

  Sí, els primers són temes són per acabar de fer els retocs necessaris. Quan fas proves no hi ha el públic i quan es comença el concert les condicions acústiques varien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *