Avui sí que ha petat!

Un pastís per a l’Eduard
17/03/2012
El primer pavelló de la gira
26/03/2012
17/3/12 Terrassa

Després dels primers dies en què no vaig marxar dels bolos massa content de com havia sonat avui sí que he marxat content del Centre Cultural de Caixa de Terrassa. Els Amics de les Arts i els tècnics ja anem tenint més rodat el concert i això es nota. A més, l’espai tenia una bona acústica i això també hi ha ajudat. No ha estat rodó però el camí és el bo. Malgrat haver fet dos dies d’stage abans de començar la gira, tenir el cd bastant empapat i haver fet un guió tema a tema no és fins que es comencen a fer bolos que s’acaba d’adquirir la destresa i el coneixement pam a pam dels temes. O sigui que, per si en teníem cap dubte, a seguir treballant! La setmana que ve més i esperem que millor, això sí, amb permís del pavelló on tenim bolo divendres, a Cassà de la Selva.

2 Comments

  1. Mireia ha dit:

    La meva opinió és que va ser concert excel.lent, tot i que hauria de dir que sóc bastant "novata" en el tema concerts dels amics, ja que era la primera vegada que hi assistia. Des de la penúltima fila puc dir que s'escoltava molt bé, tot i no ser cap experta; Així que ja podeu estar ben contents de la feina feta aquell dia per tot l'equip, que tots les terrassencs que vam està allà gaudint de vosaltres ho estem.
    Bé, i si creus que la cosa pot millorar… Doncs ho haurem de comprovar el dia 26 d'abril al Teatre Coliseum.

    Molta sort i ens veiem aviat!

    Mireia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *