L’stage amb Els Amics de les Arts (no spoiler)

Dunas a Antwerpen
03/03/2012
@albertkurti
09/03/2012

5 i 6/3/12

Sí, és clar que tinc fotos del darrer assaig que vam fer, amb alguns convidats i els guanyadors del concurs de vídeos. Però noooooooooo! No les penjaré pas. Perdria tota la gràcia pels que anireu als bolos d’Els Amics de les Arts. No s’hi val a avançar res, he he!

Però sí que puc penjar altres fotos, les de la feina que vam fer, hores i hores de preparar-ho tot tècnicament i artísticament. Muntatge, proves de so, ajustament del monitoratge d’orella, primers assajos, retocs al repertori, reunions vàries, més assajos, posta en comú de com anaven les coses tema per tema, etc… Han estat dos dies molt intensos i molt ben aprofitats. Ens hem passat unes 10 hores al dia en el Teatre-Auditori de St. Cugat del Vallès, a on hem fet molta feina fins al més mínim detall, part de la qual ja venia planificada de setmanes abans.

Ha arribat el moment de començar a navegar amb les Espècies per catalogar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *