Orchestra Fireluche, Cassà de la Selva

Cobla Bisbal Jove, Bescanó
05/02/2012
Preparant la gira… tècnicament
07/02/2012
4/2/12

Bolo sorpresa que no sabia que tenia. Bé, de fet no el tenia abans de parlar amb els organitzadors de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva 2012, organitzada pel Cineclub Vuitiming. En bolos de la Fireluche de petit format no hi acostumo a anar perquè solen ser bastant acústics. Però en aquest, dos dies abans del mateix, vaig veure que potser sí que seria convenient anar-hi pel lloc on es feia, capacitat i l’equip de so que hi havia, suficient com per fer una mescla amb 12 canals. I així és com amb un fred que pelava i una tramuntanada considerable, vaig anar tirant cap a Cassà. L’actuació es feia en el cinema-teatre de l’escola Puig d’Arques i aquestes són les fotos. L’Enric, que de tant en tant ja ve, va tornar a tocar el baix en comptes de l’Elena. I la Farners (benvinguda!) va substituïr a en Sarsa.

Fotos de les proves de so, moments de tonteria als camerinos, un parell de fotos d’alguns segons abans d’obrir les cortines i una de l’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *