Albert Pla+Pascal Comelade i Don Johnson’s, St. Cugat

Fent de profe
12/01/2012
Cobla Bisbal Jove, Bescanó
05/02/2012
27/1/12

Segon i últim bolo del mes. Dijous vaig tenir el primer -sense comptar el del 5 de gener com a músic, és clar-, a la Universitat de Girona, a on vaig anar a gravar una reunió del Consell de Govern. Va durar poc aquesta vegada, de quarts de 10 a la 1; d’altres vegades s’allarga fins a la tarda.

I ahir divendres el segon, en el Teatre-Auditori de St. Cugat. A la sala principal s’hi va fer el Somiatruites, amb l’Albert Pla i en Pascal Comelade. I en el vestíbul va tenir lloc l’actuació dels guanyadors del concurs Mou-te’11, Don Johnson’s.

Hi vam anar amb en Tete, vam estar muntant en els dos espais i ell es va quedar a dins a fer l’assistència a en Kei Macias i jo a fora. I és clar, si això era un bolo de l’Albert Pla a les llums hi havia en Jordi Surroca, dia de retrobades! I amb en Jordi hi anava en Toni, un futur tècnic de llums, això sembla. De moment, a més de fer-nos riure molt i de donar un cop de mà en les llums, és un dels que pul.lula per l’escenari vestit de negre movent els ninots de l’espectacle.

Després de dinar a La cassola del mercat -un clàssic dels bolos a St. Cugat-, a on en Toni va aconseguir doble ració de postres, pa i all-i-oli -i mira que vam ser pesats durant el dinar demanant el que no ens portaven i el que no havíem demanat i més i tot!-, vam seguir el muntatge, les proves de so i va arribar el moment del Somiatruites.

I una vegada es va acabar, Don Johnson’s va començar la seva actuació de rock’n’roll. Llàstima que poca gent es va quedar a veure’ls, a més de tenir més públic m’haguessin ajudat a tenir menys reflexions sonores en el vidre, les parets llises i el terra… No és que ho passés malament fent la sonorització, coses pitjors hem vist, però vaja, no era senzill. Però diuen que va sonar prou bé, caram!, la gent a vegades em sorprèn. És clar que no va sonar el que jo entenc per bé bé, però totes les coses es van entendre més o menys correctament.

I dos dels tècnics del Teatre-Auditori, en Berni, fent anar les llums, i en Nico, tècnic de so.

Apa, i amb això tanquem els bolos del mes de gener!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *