La Bella Dorment del bosc-Temporada Alta

Flamenco y Poesía (MP)-Alacant
01/12/2011
El primer dia d’uns quants
08/12/2011
4/12/12 Girona

He anat a fer de substitut d’en Dani Fradera (gràcies pel bolo) a la Bella Dorment del bosc, un espectacle infantil de Projecte Galilei que s’ha fet al Centre Cultural de la Mercè de Girona dins del Festival Temporada Alta. Músics excel.lents (Dani Espasa -piano, teclat acordió-, Oriol Aymat -violoncel, serra, acordió-, Roman Gottwald -violí, acordió, serra- i Xavi Lloses -teclats i acordió-), Maura Morales i Xisco Segura -intèrprets-, un bon i simpàtic equip tècnic (Anna Espunya -llums-, Sara Manzano -coordinació-) i Josep Galindo a la direcció i Pablo Ley a la dramatúrgia. Vaja, quanta gent que he conegut de cop, menys amb en Xavi, no havia treballat mai amb cap d’ells.

El dissabte vam fer el muntatge, proves de so i un assaig i el diumenge un segon assaig i la funcio.

El material abans de començar el muntatge, reunió tècnica amb en Xavi Masó -cap tècnic del festival-, l’Anna, la Sara, en Josep -de la companyia- i l’Andreu i en Cobos de Nord.

Moments importants del dia, el dinar i, pels pobres fumadors -ai senyor…!-. un moment d’esbarjo. Molta gent treballant, personal del Festival, com de Nord i de Link: en Rai, en Jordi, l’Andreu, en Cobos, en Ramon, etc…

L’espectacle em va agradar. La part musical em va encantar. I també el missatge de fons. La pedagogia per la Pau, a través de reflexions sobre el segle XX, en aquests temps que corren, és molt necessària.

L’Anna i la Sara abans de començar la funció i algunes fotos de la mateixa.

L’anècdota és que el diumenge amb vaig aixecar marejat, vomitant, sense esma, sense poder menjar ni amb prou feines beure res i havent d’anar a tirar funció… Però un es va armar de no sé quina força, va agafar el cotxe, se’n va anar cap a Girona i vinga, pit i collons! Entre estirar-se una mica per terra, la camamilla que em van portar l’Anna i la Sara, concentrar-se i voler estar bé doncs es va tirar endavant. És clar que sí! Au!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *