“D’un llonguet un pa de quilo” surt del forn!

I la segona i tercera a França, Dunas a Toulon i Perpinyà
31/10/2011
Manel-Balaguer
11/11/2011
4/11/11 Centre Artesà Tradicionàrius-Barcelona

Primer bolo de presentació del nou CD de l’Orchestra Fireluche, D’un llonguet un pa de quilo, enregistrat i mesclat al Black Pepper Studio de Cornella del Terri el passat mes d’abril.

L’actuació ha tingut lloc al Centre Artesà Tradicionàrius, a Barcelona, una bona arrencada per anar escalfant motors de cares a la presentació a l’Auditori de Girona el proper dissabte 12 de novembre. Em penso que la Sala de Cambra farà molt patxoca…

Fa uns pocs dies l’Orchestra es va concentrar a Osor per acabar de preparar el directe. Aquestes en són les fotos d’aquesta trobada en un ambient d’allò més distès, en contrast amb el que vam viure al CAT l’altre dia, que va ser més aviat de nervis, il.lusió i emoció. Tan distès que alguna aprofitava per fer la migdiada abans de començar la sessió de tarda, a on van assistir alguns avis, àvies i joves del poble.

I les fotos del primer bolo.

I per si algú encara no l’ha vist, aquí teniu el vídeo resum de l’estada a l’estudi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *