Orchestra Fireluche, Estunart

Aigua, focs, gent i música, Manel a Blanes
27/07/2011
Tornada a Cap Roig de la mà de Manel
30/07/2011
27/7/11

La pluja va fer aplaçar l’actuació de l’Orchestra Fireluche a l’Estunart del 26 al 27 i passar-la de Les Estunes al Centre Cívic de Porqueres, llàstima, perquè l’espai inicial era molt xulo. Però així l’actuació es va poder fer. Deixant de banda la gravació del disc la passada primavera i que veurà la llum d’aquí a ben poc, l’útim contacte diguem musical que vaig tenir amb ells va ser un bolo l’octubre del 2009. Buf, quants mesos! Però no m’ho sembla, és tan familiar fer un bolo amb els Fires! I és clar, amb el disc ja vam passar junts moltes hores… deu ser això, ves!

Abans de la nostra actuació en Panxii Badii va presentar el seu disc Vuelta a ti, amb la sala plena a vessar. Música intimista, lletres profundes, una bona àurea.

Mentres ell acabava les noies de la Fireluche es canviaven i es maquillaven als lavabos del Centre Cívic, cosa que va portar a alguna situació una mica curiosa quan algú volia accedir-hi…, i a sobre un d’ells era en Dome, que va entrar quan ningú es canviava i en va sortir amb els ulls tapats perquè alguna estava destapada…

Moments d’espera sota unes tímides gotes de pluja i cap a l’escenari, el petit però acollidor escenari. De fet tot plegat era petit i acollidor, però hi havia molt de carinyo en cada una de les coses que es feien a l’Estunart. A vegades val més això que disposar de grans recursos. En aquest format l’actuació va transcòrrer la mar de bé. I en part gràcies a en Galde&Co del Centre Cívic i com no, al trio de tècnics que van muntar el tinglado i ens van assistir, en Lluís Rovirola, flanquejat per la gran parella Pau&Arnau. Moltes gràcies a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *