Мария Пахéс, Москвá

Мария Пахéс, Москвá (castellano)
26/06/2011
Qui perd els orígens…
29/06/2011
del 18 al 24/6/11

Moscou, Festival Chekhov, Teatre Mossoveta. El divendres 18 hi entrem al matí per començar el muntatge d’Autorretrato, del que farem 7 funcions. No he estat mai a Rússia, estic encuriosit per descobrir com és tot plegat. De fet he pogut fer una mica el turista, ja que hem tingut alguns matins lliures. Les fotos són a l’altre blog.

A la preparació tècnica prèvia tot és prou correcte, hem cedit en algunes coses a canvi d’unes altres. De seguida descobreixo que no es parla massa anglès. Per sort tenim tres magnífiques intèrprets que ens fan la vida més fàcil i no només treballant, ja que també ens han acompanyat fora d’horaris de feina. Moltes gràcies Tania, Kate i Maria, i també a l’Anastàssia, de producció, que també ens ha estat acompanyant aquests dies.

L’escenari, els focus a punt per ser penjats, la zona de càrrega, la cantina -menjar casolà a bon preu-, camerinos, amb la Bea -so-, en Justo -el nou fitxatge de llums-, la Sonia -regidora-, el vestuari…

Fotos dels assajos, proves i de les funcions des de la meva posició a la taula de monitors.

Foto de famíla del personal del teatre amb la Compañía María Pagés.

Aquests dies també ens hem dedicat, a la tarda, abans de les funcions, a assajar Mirada, el darrer espectacle de la Compañía, que farem la setmana que ve a Mont-de-Marsan, a França. O sigui que ha estat qüestió de revisar els vídeos, guions, música, gravar alguna coseta que es farà diferent per aquesta funció, etc…

A Moscou hem quedat amb l’Alba, gironina-empordanesa, que està fent de professora de Català a Rússia. Sí sí, el món és ben petit, és cosina d’alguns de l’Orchestra Fireluche. A més de venir a veure la funció ens ha acompanyat alguns dies portant-nos a sopar, explicant-nos coses sobre el país, ensenyant-nos la seva universitat, etc…

Moments de distensió

El sopar que ens va oferir el Festival després de l’estrena, amb els parlaments del director del Festival i de la María, en Pau -cap tècnic i llums- i la Clara -tour manager- i la resta de la Compañía animant la cosa, cantant i ballant, un clàssic!

La recepció dels esponsors del Festival, on vam coïncidir amb Pere Arquillué i Àlex Ollé, que han estat fent El Primer Amor al festival. També ens trobem amb en Domènech de Bitó i els tècnics, en Carles i en Mateu. La festeta acaba amb la Compañía, com no, animant el cotarro.

Sopar-festeta sorpresa organitzat pels maquinistes del teatre al seu garito. Aquesta gent beuen mooooolt vodka! He he he!


La nit de St. Joan, sopar i ja en petit comité després del sopar, petita foguera simbòlica en un carrer d’un dels barris més pijos de la ciutat. La cara de les intèrprets i d’alguns vianants veient-nos saltar per sobre l’intent de foguera ho deia tot… Va ser divertit!

I el sopar de comiat, després de la darrera funció, ja no cal que expliqui com va acabar, no?

I aixó és tot, que no és poc! I l’última foto, la Sonia pesant les maletes de la Compañía mentres la Bea comprova el pes, no fos cas que ens passéssim de pes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *