Manel, València

Dunas a Wolfsburg (Can Volkswagen), Alemanya
29/05/2011
OFFF’11, Barcelona
10/06/2011

4 i 5/6/11

Primer cap de setmana de juny, el començo anant de bolos amb Manel a València. Dissabte, 11 del matí, sortim de Barcelona en furgoneta. Havent dinat ens plantem al Teatre El Musical, del barri d’El Cabanyal, per descarregar el back-line, muntar i fer les proves de so. Després de les meves primeres experiències amb ells en espais reverberants avui és tot un plaer fer el bolo en un teatre. Abans de nosaltres actua Soledad Vélez, xilena afincada a València.

Moments abans de començar. El teatre és ple de gom a gom. L’Arnau, en Roger, en Guillem i en Martí ja són a l’escenari, juntament amb en Bernat -tour manager-, preparant-se per començar l’actuació.

S’obre el teló, comença la música amb la gent entregada des del primer tema.

Final de l”actuació, la gent en vol més. Uns quants bisos, salutacions i cap al camerino, on ens trobem amb el bon rotllo de Soledad Vélez.

I no massa més a explicar. El segon dia ha estat força calcat el primer, amb algunes petites diferències, la paella que ens vam cruspir per dinar -res de l’altre món, tot sigui dit- i una sessió de fotos per premsa a mitja tarda. Actuar, alguna copeta abans d’anar a dormir i l’endemà dilluns, de retorn en furgo cap a Barcelona, en el que es converteix en un viatge on em penso que hem rigut i hem cantat més que no pas estat en silenci. Bon rotllo, molt bon rotllo. Quin gust anar de bolo així.

2 Comments

  1. Albert Cortada ha dit:

    He he, sí, estic fent de substitut a monitors. Records!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *