Diego el Cigala, St. Cugat

La postgira: Els Amics de les Arts a Madrid
10/05/2011
Standstill, Girona
24/05/2011
14/5/11

9 del matí, amb en Josep, amb qui feia una eternitat que no fèiem un bolo junts, arribem al Teatre-Auditori de St. Cugat per anar a cobrir l’assistència de l’actuació de Diego el Cigala. Abans d’anar a dinar ho tenim tot a punt i comprovat.

A les 16:00 està previst que arribi el tècnic. Però no arriba, ho fa back-liner i ajudant de tècnic amb el poc back-line que porten i amb el material que fa servir l’Alvaro, el tècnic d’El Cigala. Les proves de so estan prevsites a les 19:00, per tant haurien d’arribar abans. L’Alvaro ha anat a buscar els músics a l’aeroport, però sembla que hi ha algun problema amb el GPS i molta estona més tard del previst arriben tots plegats i tot comença a ser presses i corredisses. Es concentren esforços en els monitors, en flamenc sempre més complicats que el que cap tècnic voldria per a ell mateix… L’Alvaro encara no ha passat per la taula de de so, ja que està dirigint les proves a monitors. En Josep està fent els monitors, ja que no porten tècnic. Quan ho tenen més o menys controlat, és el moment de fer les proves a PA (public address). Passen pocs minuts de les 20:00, els músics ja demanen per anar a l’hotel… Fan un tema tots junts, l’Alvaro amb prou feines té temps de fer res i vinga, final de proves. Aquesta és la cara que se’ns queda a en Josep i a mi… Això són unes proves…?

Abans d’anar a sopar aprofito per fer algunes fotos a l’escenari, al tablero i a les dues Genelec 8040 que el guitarrista porta com a monitors, a més dels IEM (in ear monitors) de tres vies de la marca Ultimate (pata negra, vaja).

Els companys de St. Cugat també van a sopar, enganxo a en Raúl, en Nico i en Genís a punt de sortir de la platea.

I finalment l’actuació. El Cigala canta molt bé i m’agrada, però en segons quins formats i espectacles, no m’entusiasma en excés… i avui ha estat el cas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *