Dunas, Londres

Amb afinar no n’hi ha prou
07/05/2011
La postgira: Els Amics de les Arts a Madrid
10/05/2011
del 3 al 8/5/11

Després de la setmaneta de Dunas a París ara ha estat el torn d’anar fins al Regne Unit, on hem fet tres funcions al Sadler’s Wells, històric teatre de dansa de Londres que es troba a la zona de Angel, on també tenim l’hotel.

Arribem al vespre a Londres, avui hi ha la tornada de la semifinal de la Lliga de Campions entre el Barça i el Madrid, o sigui que anem cap un pub a veure-la i a fer les primeres pintes.

Dia de muntatge: descàrrega del camió, muntatge i enfoc de les llums (en Pau amb el plànol de llums), muntage i comprovació del so, migdiada al camerino dels tècnics, proves amb les robes i amb la taula de vidre on en Larbi dibuixa a la sorra amb la María integrada a les projeccions, etc…

Les taules que hem tingut aquesta vegada han estat la Midas Legend al control de FOH (front of house), una mica justeta d’equalització… i la Yamaha PM5D a monitors. En ambdòs casos hi havia equalitzadors gràfics Klark Teknik DN360 i al control de FOH 8 compressors dbx160 i 4 efectes Lexicon PCM91. Des de la meva posició no arribava a veure 3/4 parts de l’alçada de l’escenari, a més d’estar sota una balconada que feia que hi haguessin dos bolos pel que fa al so, el que passava a platea i el que jo sentia a on era. O sigui que, vinga, viatges avall i amunt durant les proves de so i intentar acostumar-se al so que m’arribava en relació al que sentia la majoria del públic.

I algunes fotos de les funcions.

I és clar, ja se sap, després de les funcions cal anar a sopar i com no, a prendre alguna que altra Guinness, no? Quan estava fent l’última la darrera nit ja per anar a l’hotel m’arriba un sms al mòbil d’un número desconegut: “Ei, que hem vist al metro que esteu fent Dunas a Londres, quedem per fer algunes pintes, no? Dani”. Doncs sí, casualitats de la vida en Dani Frandera, company tècnic de so que viu i treballa a Brussel.les, estava de visita a Londres on viu i treballa l’Afra, que justament té el pis al barri de l’hotel, o sigui que vinga, no en parlem més, quedem i anem a fer-ne alguna més!

I l’endemà al matí, molt aviat pel meu gust…, ens porten cap a l’aeroport per tornar a casa. Encara falta força estona pel vol dels que anem a Barcelona, o sigui que l’Àlex i en Marc aprofiten per fer les darreres cigarretes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *