Amb la Fireluche gravant a Black Pepper Studio (II)

Roots Runners Band, l’estrena
07/04/2011
D’un llonguet un pa de quilo, les mescles
16/04/2011

Segon cap de setmana, del 8 al 10/4/11

Després de recuperar la càmera que havia oblidat a l’estudi i descarregar les fotos aquí teniu la crònica del segon cap de setmana de gravació amb l’Orchestra Fireluche al Black Pepper Studio, l’estudi de Peppers Pots a Estudis Ground en analògic.

L’enigma del llonguet a la taula de mescles seguirà alguns dies més… Ara ja té companyia, el ratolí que viu a l’estudi a la cabina de control…

Podríeu pensar que estem tot el dia de broma, el que passa és que ens ho estem passant bé i això transmet bones vibracions i energia en el que estem fent. Gravar tots junts en plan sessió, com explicava a l’anterior post, té les seves coses. I si anem tots a una tot és més senzill.

Aquests dies han vingut a col.laborar en Xevi -alguna percussió-, la Cristina -violoncel- i l’Enric -baix-. Bé, en Jaume ha agafat l’acordió però em penso que no ha gosat ni preguntar-ho si el deixàvem gravar alguna coseta…

Fireluches en plena acció.

Al final he acabat jo gravant unes palmes i uns cops de peus amb la resta de l’Orchestra, no he pogut dir que no… ha ha ha!!!

I és clar, amb tantes hores i hores que es passen a l’estudi hi ha moments per tot: algunes han de prepar-se les classes, d’altres han d’estudiar, moments d’escoltar els temes o de rebre algun massatge relaxant, les postres sorpresa havent dinat i les migdiades, les navegades per internet, buscar instruments, divertir-se amb el ratolí o no fer res en concret i moments entranyables…

2 Comments

 1. Guillem ha dit:

  Mentre no te la robin, la càmera… és conya, tinc ganes de veure i, sobretot, sentir com ha quedat, això.
  Ah, i els Gomets Verds encara ens preguntem si penjaràs el vídeo del Palau!!!

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ha ha ha ha!! la càmera espero que no, perquè ara mateix a dins hi ha moltes fotos i molts vídeos…

  I sí, Guillem&Gomets Verds, sí que penjaré vídeos del Palau i un vídeo resum de les gires Castafiore Cabaret i la Bed&Breakfast, ho tinc mig començat, però entre una cosa i una altra no he acabat… el que sí que puc dir és que a l'abril segur que no ho penjo perquè curro la majoria de dies…

  Vinga, records!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *