Roots Runners Band, l’estrena

Amb la Fireluche gravant a Black Pepper Studio (I)
05/04/2011
Amb la Fireluche gravant a Black Pepper Studio (II)
10/04/2011
7/4/11

Primer bolo de la Roots Runner Band, una backingband de reggae que s’estrena amb un tribut a Bob Marley a la Tourmix de Girona (Local&Bar Platea). Rubén Berengena (bateria), Ismael Berengena (guitarra), Miquel Brugués (teclats) i Popi (baix) són els integrants de la banda, que han acompanyat a Griselda, Musa, Bernat i Fran (baixa d’última hora) com a cantants. També han intervingut un trio de vents així com a última hora que, perdoneu-me, no en sé els noms… a vegades no es pot estar en tot!!!

Marley, Marley i Marley!!! Aquest ha estat bàsicament el repertori de la nit. Malgrat les limitacions tècniques -ja se sap, el món de la sala és el que és i encara gràcies que hi hagi sales que programin música-, el bolo m’ha anat prou bé. Amb paciència, un pic i una pala es poden aconseguir resultats prou dignes.

L’Àlex -un dels culpables de la backingband- amb en Pau. Ambdòs, juntament amb en Jordi i d’altres, són els “liantes” del Balboa Reggae Fest, del que es farà la segona edició els dies 29 i 30 de juliol. I la resta de fotos. Perdoneu però la majoria són amb flaix, ha estat impossible fer-ne de bones amb la il.luminació que hi havia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *