Orchestra Fireluche, preparant el disc

日本国, María Pagés (III i última)
27/02/2011
Le Croupier, Celrà
11/03/2011
6/3/11 La Cellera

Avui he anat a La Cellera a gravar l’assaig de la Fireluche amb un parell de micros per tenir una idea de com seran el temes que a partir del 2 d’abril gravarem a Estudis Ground, de Cornellà del Terri. Alguns dels temes ja els coneixia, d’altres no i tots sonen genuïnament a Fireluche. La gravació es farà com a sessió, és a dir, tots junts o algunes vegades potser per grups d’instruments. I ho gravarem en el 24 pistes analògic. O sigui, que farem un disc com es feien fa uns quants anys. I per tant s’ha de tocar tot bé perquè no s’editen les coses. El viatge cap Itaca promet ser molt interessant…ha ha ha!! Ens ho passarem bé!

Per cert, quanta ronya que es veu al portàtil amb al flaix…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *