Jorge Drexler, St. Cugat

Jazz’t Sing, Girona
17/02/2011
日本国, María Pagés (I)
24/02/2011
12/2/11

I avui ha estat el torn de Jorge Drexler al Teatre-Auditori de Sant Cugat, bolo amb… sí, altra vegada BTM! Però vaja, ha estat un bolo tranquilet, de força hores -pel que estava acostumat últimament- però amb poc material, ja que ells se’n portaven part del que necessitaven i no hi havia taula de monitors, ho feia el tècnic de FOH.

I aquestes en son les fotos, des de l’escenari i des de la platea, amb alguna foto curiosa, com el ciclorama de fons a mitja actuació vist per darrera, en Nico i la resta de companys de St. Cugat ajudant en el desmontatge i el súper montacàrregues que tenen allà, que va a parar directament al mig de l’escenari.

1 Comment

  1. hijasperezosas ha dit:

    M'encanta Drexler 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *