Valls, l’avantpenúltim

Granollers, bunker i guerrilla
04/02/2011
Un final immens
08/02/2011
5/2/11 Decennals de Valls

Dues del migdia. Comencem les proves de so. Les tres menys 10 del migdia. Ja hem exhaurit el temps que teníem per fer les proves. Aquest és el gran concert de les Decennals de la Candela 2011 de Valls, una festa que es fa un cop cada deu anys. Hi ha 10 grups i el temps de proves és limitat, així com el d’actuació. A més d’Els Amics de les Arts hi ha Jaume Sisa, Els Pets, Gerard Quintana, Roger Mas, Lax’n’busto, Obrint Pas, Mishima, Mesclat i Canya Verda. Un gran cartell.

La nostra hora d’actuació són les 23:20. Fins llavors hem tingut un munt d’hores per dinar, migdiar, berenar, sopar, preparar-nos, escalfar i vinga, cap al gran escenari sota una vela plena de gom a gom amb més de 4000 persones.

La Bed&Banda i en Tete, el tècnic de monitors que hem anat portant als últims grans bolos, passant l’estona. Sopar tot mirant el partit del Barça amb alguns dels grups participants i fotos de l’actuació, curta però intensa. Avantpenúltim concert de la gira. Això s’acaba.

2 Comments

 1. Anònim ha dit:

  Kurti!! El concert va ser una passada, llàstima que toquessin només una hora!!! Però ahir al Palau… mare meva!! Va ser una bomba explosiva!!

  Et vull agraïr enormement el teu bloc, el llegeixo sovint i així segueixo els concerts d'els Amics i m'encanta llegir les teves cròniques i veure les fotografies! És fantàstic aquest espai!!

  Per cert… aviam si ens pots ajudar!! Fa temps que volem descobrir quina és la cançó que poseu abans de començar o al final dels concerts, que ho saps? Gràcies i segueix així!!

  Marta.

 2. Albert Cortada ha dit:

  Hola Marta, moltes gràcies a tu per llegir-lo!!!

  A la crònica del Palau de la Música, que està al caure, diré quin són aquests temes d'entrada i sortida que ens han acompanyat durantal gira així com els mantres que van sonar al Palau mentres la gent entràveu.

  Gràcies de nou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *