Mataró-Badalona, la gira es va acabant…

Els vídeos dels amics d’Els Amics (ACTUALITZAT!!)
27/01/2011
Granollers, bunker i guerrilla
04/02/2011
28/1/11 Mataró

Hem tornat al Privat per tercera vegada. I ens hi hem sentit tant bé com sempre. La rebuda d’en Xavi, en Joan i companyia fa que t’hi sentis com a casa. El local ple de gom a gom, la gent entregada des del primer tema, Els Amics amb la Bed&Banda… I tot plegat després d’un bon sopar, avui hem tingut prou temps per entaular-nos. Després, a la taula de so, païnt el sopar, pensava: tant de bo haguéssis menjat una mica menys, capsigrany!
Final de bolo: sempre costa més del que és habitual marxar d’El Privat, la sessió de fotos, autògrafs, petons i abraçades s’allarga pel fet d’estar en una discoteca i que la gent no marxa després del concert. Ha estat molt agradable tornar a passar per aquí.

29/1/11 Badalona

I avui ha estat el torn d’el Teatre Principal de Badalona. També ple de gom a gom, l’ambient ha estat lleugerament diferent d’altres vegades, amb una barreja de públic de totes les edats. Segons quin tipus de broma feien Els Amics reia el sector del davant -fans incondicionals disposats a veure el concert ben anxovats-, d’altres sectors -amb una mitjana d’edat superior- o tots plegats.

Només d’arribar m’he trobat en Rober, el tècnic de llums que ha fet el bolo, amb qui havia treballat a la companyia de dansa aèria Deambulants, i també en Toneti, de maquinària, amb qui havia coincidit en el Festival Jardins de Cap Roig quan hi treballava. Avui l’empresa que ha cobert el concert ha estat Sonostudi -gràcies per la feina!-.

Ens queden quatre bolos per acabar la gira. Quatre bolos que pinten que seran d’alló més intensos. Un bolo a la sala Piano Blau de Granollers, un altre a les Decennals de Valls (pel que diuen una festassa que es fa un cop cada deu anys) i els dos bolos per tancar la gira al Palau de la Música. Pinta que serà una setmana d’emocions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *