María Pagés a Ludwigshafen

Comença la recta final, Els Amics a Verges
10/01/2011
Mallorca, espectacular!
19/01/2011

14 i 15/1/11

Dues funcions de l’espectacle Sevilla, amb la Compañía María Pagés, a Ludwigshafen, Alemanya. Foto de la taula que tenia a monitors, una Soundcraft VI1, germana petita de la VI6. Era la primera vegada que la utilitzava i no em va agradar massa, igual que la VI6. Sonen molt bé però els gràfics, la manera com l’has de fer servir, els botons… no em convencen especialment. Al costat hi tenia el moble de regiduria, que compartien la Sònia i l’Edu, i que també s’ocupaven de maquinària.

I com de costum des de la posicó de monitors, aquestes són les gens bones fotos que s’hi poden fer. Com a curositat hi ha la foto d’una pantalla que pilotava el consum d’electricitat i des de la que es devia controlar i configuar el sistema de corrent. Això ho suposo, perquè estava tot en alemany…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *