Sanjosex, Cardedeu

María Pagés, Bogotá (II)
24/11/2010
Els Amics a La General de Berga
30/11/2010
26/11/10

Dimecres 24, em truca en Xavi de Bankrobber per si puc fer Sanjosex al cap de dos dies a la Sala Sarau de Cardedeu dins del Circuit de Folc. Doncs sí! No tenia bolo i em ve molt de gust fer-lo. Divendres 26, amb un fred que pela anem cap a Cardedeu. La Sala Sarau és una vella coneguda, a començaments d’any hi vam anar amb Els Amics de les Arts. Allà em trobo amb l’Uri i en Tóbal, que han muntat l’equip de so, també vells conguts d’altres bolos. Fem les proves, ens atipen d’allò més (que bo el sopar!!) i vinga, cap a actuar. Bon caliu, bones cançons, bon feeling i cap a casa amb el mateix fred que feia abans però satisfet de la feina feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *