Els Amics a La General de Berga

Sanjosex, Cardedeu
30/11/2010
Lola la Comedianta, un nou projecte
10/12/2010
27/11/10

Tornem a La General de Berga, amb la e ben tancada, ja ho hem après. Fa sis mesos de la primera actuació i fa més fred que ahir quan anava cap al bolo de Sanjosex. Fem les proves de so en aquesta sala de difícil acústica i ens porten a sopar a Cal Travé. Que si trinxat del Berguedà, que si escudella, que ara un jarret de vedella o ànec amb taronja, també unes costelletes de xai… És clar que tots posem aquestes cares a les fotos! Quan ens canten els postres l’Àlex no pot evitar fer salivera: pastís de crema catalana, flam de mató, etc… I per acabar-ho d’adobar, barreja de Patum, que acaba de fer les delícies de la Montse.

Després de la foto de rigor amb en Carles (moltes gràcies per tot!) anem cap a la sala disposats a païr una miqueta abans de començar l’actuació. No queden entrades i la sala, que és plena a vessar, fa patxoca. Comença l’actuació i encara s’escalfa més l’ambient, fantàstic! Després d’una hora i mitja llarga de cançons i monòlegs és l’hora de la segona part del bolo, la firma de cd’s, pósters i altres i el repartiment de petons i abraçades. Una estona llarga més tard enfilem el camí cap a casa. És tard i estem contents. S’acosta el final de gira i ja queden pocs bolos per fer en aquest any increïble. El proper serà un showcase a l’FNAC el 16 de desembre i al gener començarà la recta final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *