Els Amics a Molins de Rei

Bolos amb pedigree, Le Croupier al Raluy
28/10/2010
Primer aniversari de Dunas amb premi!!!
31/10/2010
29/10/10
Bolo a la sala Liverpool (Eitwo) de Molins de Rei amb Els Amics de les Arts. S’acosta l’hivern i tornem al circuït de sales, no s’hi val a badar! Entre que el lloc sona prou bé i la bona feina d’en Xavi, el tècnic local (moltes gràcies!), la meva es fa còmode. Proves de so, sopar de tapes a un bareto (uuummmm!!), entrevista al camerino mentres l’Àlex, en Ramon ens ho mirem del banc oposat i l’actuació. Avui hi ha hagut sorpreses: Els binocles d’en Pere (el segon cop que la feien en directe, la primera va ser fa molt de temps) i la versió en japonès de Per Mars i Muntanyes, amb karaoke inclòs per qui la vulgués seguir.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *