Bolos amb pedigree, Le Croupier al Raluy

Per ser un pavelló sona prou bé! Els Amics a La Garriga
25/10/2010
Els Amics a Molins de Rei
31/10/2010
27/10/10

Buf, quina dia previ de començar el muntatge, quin dia de muntatge el mateix dia, quina tarda i quina nit!!! La concentració de feina i emocions en un poc espai de temps eleva la densitat dels sentiments a l’enèssima potència. Si hagués de dir alguna cosa així d’entrada del bolo del dimecres de Le Croupier al Circ Raluy seria això.

I ja amb la calma i la perspectiva després d’uns dies del bolo diria que va ser una gran dia i un gran bolo. No us podeu pas imaginar la d’hores invertides en aquest espectacle, els assajos de la banda, els contactes amb la família Raluy i les visites al circ, la preparació del mapping que van fer en Vit i la Fanny al començament del show, el muntatge que vam començar en Pere (llums) i jo i van acabar en Dani, en Martí i en Casi de BTM i els càrrega-descàrregues de Link, la producció pròpia de Temporada Alta, etc… I el dia del bolo s’hi van sumar en Belem (back-line), en Marc (monitors), en Joan&co (càmeres), i més gent ajudant a producció, en Mapi, en Mante i altres que segur que em deixo…

Aquestes són les fotos del dia (gràcies Vit i Fanny), desde les 10 matí, amb tot ben empantenegat, fins al moment de la salutació, abans de començar a desmuntar.


I la premsa va dir…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *