Per ser un pavelló sona prou bé! Els Amics a La Garriga

La Locomotora Negra i Coral St. Jordi
23/10/2010
Bolos amb pedigree, Le Croupier al Raluy
28/10/2010
23/10/10
Doncs ves per on va ser un comentari repetit algunes vegades. Això vol dir que a nivell de so la cosa no va anar tant malament com es preveia. I és que quan el bolo es fa dins d’un pavelló el tremolor abans d’anar-hi és general i m’espero la pregunta d’en Joan Enric tot just entrant-hi: Kurti, sonarà bé això avui? I jo que dic: tant bé com pugui. I ell em respon, que peti, eh?!?! És com un petit ritual que anem repetint per aquí i per allà. I està bé que els músics es preocupin per l’acústica dels llocs. Ells ja poden fer un gran concert a l’escenari, que si el lloc fa inviable una correcta audició anirem a terra tots plegats.
Però no va ser el cas del bolo de La Garriga, la nit de La Sunción de Ràdio Silenci, amb Rosa Luxemburg i Sofocados. També hi va jugar a favor la feina feta per la gent de Rock’n’Classics, l’empresa de so i llums que va cobrir el concert, que es van ocupar de muntar correctament l’equip i posar-m’ho en safata perquè minimitzés al màxim (buf, quina combinació de paraules!!) l’efecte dels nostres amics (i a vegades enemics) els subgreus. Moltes gràcies una vegada més per la vostra feina.

Com a novetat vam tornar a comptar amb la presència del gran Pol Cruells, gran per molts motius, bon baixista, bona persona, bon company i també perquè ens va obsequiar amb uns boníssims panellets casolans, ummmmm! Gràcies!

I la resta de les fotos de la nit: en Genís estudiant alguna cosa al camerino, en Ferran fent el mico, i fotos de l’actuació.5 Comments

 1. Pol Cruells ha dit:

  Tu sí que ets gran, Albert! Bons, els panellets, eh? Per cert! quin bloc més lluït que t'ha quedat! ;D

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ha ha ha ha!!! Oh yeah!!!

 3. Marcel Galan ha dit:

  Gràcies per les fotos!

 4. Gemma ha dit:

  Panellets casolans, mmm… 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *