Els Amics de les Arts a Santpedor

La Sta. Tecla d’Els Amics
21/09/2010
Això ha estat molt gran! Els Amics a La Mercè
26/09/2010
24/9/10 Santpedor

Anem a Santpedor sabent que s’han venut totes les entrades, a taquilla en posaran unes poques a la venda. A fora hi ha força gent que, en va, espera comprar una entrada. A dins de Cal Llovet hi ha un bon ambient. Avui és actuació amb taules, cadires i espelmetes. Abans d’Els Amics actua en Cesk Freixas. Mentre ell acaba ens concentrem a fer tonteries vàries al camerino. L’Andrés, el trompeta, i en Joan Enric assagen la seva intervenció sorpresa abans dels bisos, jo em sento més penjat que mai, en Ferran està que puja per les parets, en Genís i el portàtil, la Montse Merch a la paradeta i en Joan Enric cantant alguna cosa que té apuntada a la seva llibreta a en Ferran i a l’Eduard.

Comença l’actuació. Avui els monòlegs són més llargs i se’n recupera algun que feia mesos que no feien -el de Liverpool-. Després del 4-3-3 i abans dels bisos l’escenari queda buit i tots els llums enfoquen al mig de l’escena. Apareix en Joan Enric i un personatge amb una perruca. S’asseuen a dos tamburets i el de la perruca encen una cigarreta. És, ni més ni menys, que Il Trovatore, l’alter ego de l’Andrés Tosti. A Eïvissa el vam descobrir (aquí hi ha els vídeos…) i avui ha tornat per delectar-nos de nou. Ens explica la seva vida i com quatre galifardeus li van robar les cançons, de les que en ens fa un “medley”, tot en italià, fet que no impedeix al públic riure i reconéixer les cançons… Arriben el bisos i tot el postbolo habitual de fotos, signatures, petons i abraçades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *