Això ha estat molt gran! Els Amics a La Mercè

Els Amics de les Arts a Santpedor
26/09/2010
Dilluns i dimarts de bolo amb Els Amics
29/09/2010

25/9/10 Barcelona

Amb un somriure d’orella a orella, molt content i en alguns moments amb força emoció. Així és com estava i em sentia ahir mesclant a Els Amics de les Arts i la Bed&Banda al bolo del BAM, a les festes de La Mercè, davant de l’antiga fàbrica Damm.

“Em caso amb un súper bon noi, adéu als B&B”, pregonava una fan que corria per allà i que no dubto que va ser una de les moltes persones (les xifres parlen de 18000 assistents) que van desgargamellar-se cantant i cridant, que van aplaudir i gaudir amb uns Amics en versió expréss, amb poques paraules i encadenant els temes per fer intensa una hora que es va fer curta.

Quan has de pujar el volum, ja de per sí prou alt, perquè tothom canta i aplaudeix vol dir que la cosa va bé, que el grup i el públic s’han fos en una abraçada musical. Un amic que no tenia la sort com jo d’estar al control, alçat mig metre per sobre de la gent i sense aglomeracions, em comentava que la cridòria enmig del públic era eixordadora.

Abans de les proves MTV feia una entrevista -en anglès- al grup. Al camerino algunes de les ja clàssiques camises que porten als concerts restaven penjades a l’espera dels cossos. Alguns músics feien temps tot bevent alguna cervesa, evidentment Estrella Damm (amb aquesta publicitat ja me’n podríen enviar una caixa, no…?.

1/4 de 8, vaig cap al control, em costa arribar-hi de la gent que hi ha. 2/4 de 8, el concert comença amb puntualitat Suïssa. 2/4 de 9, final del concert. Entremig un munt d’emocions i sentiments a dalt i a baix de l’escenari. Només començar, a la primera presentació, noto a l’Eduard emocionat, les paraules se li fan lentes, però acaba arrencant la presentació de la Bed&Banda. Sí, a tirar milles! La primera gran bogeria de la nit arriba quan surt a l’escenari L’Home que treballa fent de gos. Les altres, com de costum, amb el 4-3-3 i amb el final apoteòsic amb Jean-Luc.

No arribo al back-stage fins ben bé mitja hora més tard. Alguns amics, colegues, coneguts i fans d’Els Amics s’acosten fins a control per saludar-me, fer-la petar, deixar-me missatges per Els Amics… Vaig xerrant amb uns i altres. Quan finalment hi arribo em trobo en Tete -que avui feia de tècnic de monitors- molt content, el bolo també li ha anat bé. Després de l’actuació dels Ok Go anem tots plegats, Amics, tècnics, xicotes… cap a l’interior de l’antiga fàbrica Damm, on mengem una miqueta, bevem algunes cervesetes i per la pantalla gegant que hi ha en una sala seguim l’actuació dels Belle&Sebastian, uns mites per alguns de nosaltres i que ens porten records de fa uns anys. I quant passin uns anys -que qui sap on serem- segurament tindrem records d’aquesta gran nit que hem viscut a Les festes de la Mercè del 2010. Nois, noies, això ha estat molt gran!

4 Comments

 1. Anònim ha dit:

  Uau, quines novies més guapes que tenen els amics… uns homes amb sort!

 2. Gyna ha dit:

  què maco, quin bon rotllo… quina passada!!!!!

  enhorabona, espero que gaudissiu a tope!!!!!!

 3. Xavier ha dit:

  Gràcies per la teva atenció després del concert! Enhorabona per l'èxit!

  Una abraçada!

  Xavi Aremngol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *