La Sta. Tecla d’Els Amics

9 de 9, festassa a Arc de Triomf
12/09/2010
Els Amics de les Arts a Santpedor
26/09/2010

18/9/10 Plaça del Rei, Tarragona

Clorat de potassa per la gola, fotos amb el públic més petit d’Els Amics, “estiraments” al camerino i moments de concentració, assaig per la sorpresa de final de bolo, avituallament i cap a l’escenari!

I les fotos del bolo a una Plaça del Rei plena de gom a gom, unes 4000 persones ens van dir. Avui en Ferran juga a casa. Al final del bolo es posa la samarreta de l’Àliga de Tarragona i la Bed&Banda arranca amb les primeres notes de l’Amparito Roca, pasdoble que es toca a la baixada de l’Àliga. La plaça embogeix encara més si és possible. Això és una festa en majúscules. Últim bis, recollir trastos i sensacions i cap a casa. Ha estat l’únic bolo d’aquesta setmana però ha estat bé tenir-ne només un després dels darrers quinze dies de bogeria que hem tingut.

2 Comments

  1. Kurti, t'has de fer twitter i amb un mòbil guai els teus fans et podrem seguir allà on vagis!!

    Una abraçada

  2. Albert Cortada ha dit:

    Bernaaaaaaat!!!

    Si faig tweets qui conduïrà quan tornem dels bolos cap a Girona amb en Joan Enric? El meu cotxe no té pilot automàtic… he he he he he!!

    Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *