5 de 9, Els Amics a Olot

3 i 4 de 9, el “doblete” d’Els Amics
06/09/2010
6, 7 i 8 de 9. Picant pedra a Cambrils, Solsona i Tortosa.
12/09/2010
7/9/10 Plaça Major

Era un bolo que m’esperava amb moltes ganes. Perquè havia fet El Tura unes quantes vegades com a tècnic de BTM i em feia il.lusió tornar-hi, per l’ambient i atmosfera especials que hi ha a aquestes festes, pels amics i coneguts que tinc a la Garrotxa.

A l’arribar a Olot estava plovent. La gent de BTM ho tenia tot ben tapat. I en Ferran i l’Eduard, com aquell que va a la platja a l’estiu -que de fet encara és estiu-, en xancletes i lleugers de roba, tot i que apareixen els primers jerseis. En Dani però, és més previngut. Tot va tard i ens haurem d’armar de paciència. A la que para la pluja comencem les proves. I si no és per la pluja es per les cercavil.les que passen per la plaça, però les proves es tornen a aturar. Tot sigui pels gegants, capgrossos, nans i cavallets. Hi tornem, però torna a ploure. I així anem fent fins que al cap de més de tres hores aconseguim acabar-les. Fer proves d’aquesta manera fa que perdis la noció global del que estàs fent, i ho noto en els músics, que estan una mica fastiguejats i dispersos.

Anem a sopar al camerino i esperem l’hora de començar. Ara no plou però hi ha un ambient fresquet. De mica en mica es va omplint la plaça. Avui és la primera nit de les festes i la gent que ve ho fa amb moltes ganes de passar-s’ho bé. L’Eduard estrena una webcam amb la que vol captar l’ambient de la plaça i projectar-lo a la pantalla. Mentrestant l’Albert i jo ens fem alguna foto amb alguna cervesa a la mà, un clàssic de les nostres trobades a Olot.

Comença l’actuació. En Sidro i l’Andrés -trombó i trompeta-, a la que tenen un moment de pausa venen fins a on hi ha la Montse “merch” per sentir alguna cançó des de baix. No me’n dono ni compte i ja som als bisos. Buf, que ràpid que m’ha passat el bolo. Tantes hores per fer les proves de so i ara tot se’m fa curt. Final del bolo, signatures, petons i abraçades. Recollir i cap dormir, demà, Cambrils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *