2 de 9, Figueres

9 bolos en 8 dies, Els Amics s’han tornat bojos
04/09/2010
3 i 4 de 9, el “doblete” d’Els Amics
06/09/2010

4/9/10 Pl. de l’Ajuntament

Espectacular! Ens deia en Xavi Pascual, organitzador de l’Acústica, que mai a l’actuació de les 11 de la nit s’havia omplert la plaça de gom a gom com ahir. I és que no hi cabia ni una agulla més. La gent estava entregadíssima. Davant meu a la taula de so un amic em deia que era el 8è concert que veia d’Els Amics de les Arts i que dimarts a Olot seria el 9è. Entre el públic vaig veure fans d’aquells que han anat venint sovint als concerts. L’ambient era molt guapo.

A Figueres ens vam trobar amb un equip de TV3 que feia un seguiment del grup des de l’arribada fins després del bolo. Van estar filmant-ho tot, la descàrrega, el muntatge a l’escenari, les proves, el sopar al camerino -que era el saló de plens de l’Ajuntament de Figueres-, l’actuació, el desmuntatge, el ressopó al camerino…

L’Home Tambor corria per allà, i l’Home Gos també. I Els Amics feien d’homes que fan feliços a la gent, i la Montse alias Merch feia feliços a la gent que volia cds, samarretes, xapes o pósters. Cap al final de l’actuació va sortir a cantar l’Helena, una de les noies que es va presentar al ciberconcurs d’Els Amics per triar qui faria de Marta per un dia a la cançó Bed&Breakfast. I aquestes són les fotos de la nit. Demà més, Sentmenat a les 19:00 i St. Quirze del Vallès a les 23:00.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *