Algun dia havia de passar…

Els Amics a Palau Solità i Plegamans
30/08/2010
9 bolos en 8 dies, Els Amics s’han tornat bojos
04/09/2010

28/8/10 Els Amics a Sta. Maria de Palautordera

Noies, nois, alguna vegada m’havia anat d’un pèl, però mai m’havia passat… Dissabte em vaig deixar la càmera de fotos a casa… ai las! O sigui que no hi ha fotos de res, ni d’abans, ni de durant, ni de després de l’actuació. Ens perdem alguna cosa? A veure, sempre està bé documentar els bolos. Aquest en concret ha estat d’aquells d’obrir camí i picar pedra, molta part del públic és probable que no hagués sentit mai a Els Amics, potser n’havien sentit a parlar, però no hi havia un ambient d’aquells de fans, de crits, de cantar, de picar de mans… Només quatre eixalabrats a les primeres files. De fet em penso que vaig veure a molta gent d’una edat respectable i amb uns coneixements acumulats de molts anys de viure i que eren asseguts a les cadires del parc on es va fer l’actuació. L’actuació els deuria semblar una mena d’espectacle de varietats, d’aquells d’envelat de festa major… (sense ofendre a ningú, eh?). I així és com vam passar el vespre-nit de dissabte. Final de setmana, plegar els trastos i cap a casa a agafar forces, divendres que ve comencem els 9 bolos en 8 dies amb un dia de descans entre els 4 primers i els 5 de després. Aaaaaaaarrrggg!!!! I seré aquí per explicar-ho, i espero no deixar-me la càmera mai més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *