Els Amics a Palau Solità i Plegamans

Els Amics a Granollers
30/08/2010
Algun dia havia de passar…
31/08/2010

27/8/10

Probablament és dels dies en què l’actuació haurà començat més tard, a les 2 de la nit. Es toca després d’Els Pets, que peten literalment l’envelat. Després d’ells encara queda gent amb ganes de festa i de sentir a Els Amics de les Arts. Abans però, entre les proves de so, que eren a les 4 de la tarda i l’actuació, amb en Joan Enric hem anat a casa de l’Eduard, on hem sopat i ens hem relaxat una miqueta per agafar forces per la nit.

I fotos de la nit, l’amic i mestre Jordi Rutllant -bakcliner d’Els pets-, en Dídac, l’Àlex, en Ramon i Els Amics a la rulotte que ens feia funció de camerino, en Johnny, que ens ha fet les llums per TST (moltes gràcies a tots) i fotos de l’actuació.

5 Comments

 1. Moody ha dit:

  GRAN NIT!!! Quin concert més maco i cansat!
  Com us cuideu, roulotte camerino, acabareu sent tan pijos com els pets amb el Jordi treballant per voslatres! 😀
  I una coseta, deixeu de tirar tan fum d'aquest que fa que no poguem veure els amics perquè entre els focos que els iluminen per darrera i el fum, es tornen èssers negres i borrosos, ja no dic res de quan s'intenta fer una foto!
  Kurti, a la pròxima els farem una foto amb el tècnic més conegut de Catalunya!

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ha ha ha ha ha ha!!!

  Bé, en Jordi no va pas currar per nosaltres, però era per allà i li vaig fer la foto.

  Això del fum…, depèn del tècnic de llums de cada empresa i de quina il.luminació vol fer. A vegades juguen molt, potser massa, amb els contrallums i poca llum frontal i llavors passa això.

  T'espero per fer la foto al proper bolo que vinguis.

  Oh yeah!

 3. Jon Borràs ha dit:

  "No smoke, no show", sense fum no hi ha espectacle. No es meva la frase, es d'un famòs técnic d'iluminació. Me la va dir quan jo era un xaval, encarregat d'una empreseta merdosa, quan vaig haber de dir-li que no tenia més liquid de fum per la maquina. Sense fum no hi ha traç, ni efectes. Feina ingrata aquesta de la iluminació, la majoria de vegades ningú comenta res, el dia que diuen quelcom es una critica cruel.

 4. Albert Cortada ha dit:

  umm… com que no crec que sigui el primer cop ni l'últim que diguin això del fum i de que es veuen foscos als músics…, a les fotos ja es veu que hi va haver moments de tot… en fi… Jon, el dia que es posin amb el so t'ho dic, ara no posaré els clàssics, però algun dia cauran…, vinga, una abraçada!

 5. Moody ha dit:

  Ualaa! Jo no volia criticar a ningú. Era una petita opinió com a espectadora sense cap mena de coneixements d'il·luminació.
  Simplement vaig tenir la sensació que sempre estaven envoltats de fum durant les cançons. Em sap greu. Contra gustos no hi ha res escrit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *