Noies no xiscleu que em deixeu sord! Els Amics a Roses

Sap greu suspendre un bolo d’aquesta manera
12/08/2010
Els Amics a St. Antoni de Calonge
17/08/2010
14/8 Teatre Municipal

Això és el que vaig pensar però que finalment no vaig dir a les noies que tenia al costat del control de so l’altre dia a Roses. I és que el teatre estava ple de gom a gom i jo estava literalment rodejat de públic menys per darrera, on hi havia la paret del final de la grada. I és clar, tantes emocions, tanta efusivitat, tantes hormones fan que derivin en una cridòria eixordadora. I mira, si estan lluny de mi, ja m’està bé, però si les gargamelles desgargamellades les tinc a un metre del meu pavelló auditiu ja estaríem parlant de situació d’alt risc, ha ha ha ha ha!!!

Sigui com sigui l’actuació va anar moooolt bé. La gent de l’Empordà va respondre una vegada més molt bé i malauradament no tothom va poder entrar a veure a Els Amics de les Arts. Una altra vegada serà! La propera actuació per l’Empordà serà a Figueres el 4 de setembre dins de l’Acústica.

Fotos de les proves de so, del teatre abans de l’actuació i de durant l’actuació, amb l’aparició de l’home-gos i l’entrega del barret de regal a l’Andrés, el trompeta, en motiu del seu aniversari.

2 Comments

  1. shaninna ha dit:

    segur q es van posar al teu costat a veure si així les podies portar al camerino dels amics.
    Ja passa… jejeje

  2. Albert Cortada ha dit:

    Ha ha ha ha ha ha ha!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *