Els Amics a St. Antoni de Calonge

Noies no xiscleu que em deixeu sord! Els Amics a Roses
17/08/2010
De pastís en pastís, Els Amics a L’Arboç i Igualada
24/08/2010
15/5 Auditori Palau de Congressos

Diumenge 15 d’agost, quarts d’una de la nit, a la costa, en un pavelló malanomenat auditori, 12 € anticipada i 18 € a taquilla… no les teníem totes amb aquesta no massa bona combinació de factors… Però sí, va venir gent, no molta, unes 400 persones, però van venir amb moltes ganes, cosa que es va agraïr perquè només ocupaven una tercera part de l’espai disponible, i és que el recinte era molt gros.

I aquestes en són les fotos. En Dj Joker i l’Enric, que es devien aburrir a casa van venir al bolo i en Joan Planas va fer les llums (moltes gràcies). Al final en Pol, el baixista, que feia el seu darrer bolo amb Els Amics ja que venia com substitut durant un mes i mig, em va oferir les exquisites magdalenes de xocolata que havia fet la seva dona, que a més té un bloc de cuina. Quin final de de la nit i de la setmana! Cap a dormir i sense posar el despertador, que demà és dilluns i no hi ha bolo…

1 Comment

  1. Gemma ha dit:

    Uau, quina gira més espectacular que estan fent els Amics aquest estiu, oi?
    El Pol està encantat d'haver format part de tota la moguda, encara que hagin estat pocs dies han sigut molt intensos!!!!
    M'alegro que parlis de les magdalenes, jejeje…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *