Els Amics a Llorenç del Penedès

Els Amics “Baldufa”: Artà-Formentera-Argentona-Eïvissa
09/08/2010
Sap greu suspendre un bolo d’aquesta manera
12/08/2010
10/8 Plaça del Castell

Aquest bolo ha estat un plaer pel bon ambient que hem trobat i per la bona resposta del públic, amb una mitjana d’edat superior a la que acostuma a anar a veure a Els Amics, segurament perquè era un acte organitzat per El Centre de Llorenç i hi havia molts socis o sòcies fent militància. Aquesta vegada el sector més jove, cridaner i cantaire s’ha situat darrera de les cadires que omplien la plaça, al meu voltant. He tingut un bolo animat, he he!!

Entrevista abans de l’actuació, la Montse de merxandatge preparant-ho tot, en Joan Enric fent el tonto al vestidor, l’actuació d’en Cesk Freixas -amb qui és un plaer coïncidir de nou- i la d’Els Amics.

2 Comments

  1. shaninna ha dit:

    així que erets tu el dels coros de fons, no?? jeje

    què grans!!! jo també hi vaig ser, ha sigut el meu primer concert dels amics però no l'últim. Em van encantar en directe!!!!!

  2. Albert Cortada ha dit:

    Ha ha ha, no pas no pas, jo no cantava, només feia anar els dits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *