De feriante amb BTM, Els Amics a l’Aleixar

Els Amics de les Arts, Matadepera i St. Feliu de Codines
30/07/2010
Els Amics “Baldufa”: Artà-Formentera-Argentona-Eïvissa
09/08/2010
31/7/10 L’Aleixar

Feriante, un concepte que si bé no és nou, els meus companys de BTM l’han fet ressorgir a partir de pensaments molt profunds: n’hi ha que munten la parada per anar a fer la pesca del patito i nosaltres muntem altaveus i focus per fer concerts; muntem i desmuntem, coses diferents, però estem fent de feriantes. I jo els hi he donat la raó, ni més ni menys, és així. Impressionant!

Dissabte vaig acompanyar als meus amics feriantes (en asquesta ocasió en Geli, en Tete i en Rai) des de bon matí al magatzem fins a l’Aleixar, on a la nit van actuar Els Amics de les Arts. Em venia de gust anar un dia d’excursió i com que no tenia res més millor a fer em vaig acoplar a una furgo i cap al sud vam anar (moooolt al sud).

Les primeres fotos del dia: els feriantes preparant el material i carregant les furgonetes. Una vegada al lloc del bolo van vomitar tot el material i van començar a muntar-lo.

Just abans de sopar i després de les proves de so d’en Cesk Freixas, amb en Marc Boria a la taula, es van fer els darrers preparatius i vinga, tots cap a taula!

Actuació d’en Cesk primer i d’Els Amics després. Fotos vàries i algunes de comprometadores, com en Rai a la taula de llums seguint explicacions d’en Geli (ai, com et vegin a BTM ets pell, que diuen que falten tècnics de llums…).


Estàvem lluny de casa, jo hi vaig arribar quasi a les 8 del matí. Els feriantes es van quedar a dormir a l’Aleixar. Just quan va acabar el DJ va començar a ploure, van tapar-ho tot amb plàstics i van anar a dormir. Ja es desmuntarà havent dinat. Pràctica decisió.

Senyors feriantes, moltes gràcies per la vostra feina!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *