De nou amb Els Amics de les Arts

Dunas, Vaison la Romaine
20/07/2010
Els Amics de les Arts, Matadepera i St. Feliu de Codines
30/07/2010
23/7/10 Privat-Mataró

Després de l’absència de tres setmanes forçada pel pluriempleo que a vegades afecta els tècnics de so ahir va arribar el moment de la retrobada amb Els Amics de les Arts. El bolo era al Privat de Mataró, una sala que coneixem bé d’altres vegades i a on ens sentim com a casa pel bon acolliment que sempre ens fa en Xevi -fan declarat d’Els Amics- i el seu equip de gent.

El bolo era amb la Bed&Banda i amb el valor afegit de la presència de la “Marta” al tema Bed&Breakfast, encarnada en la persona de la Gemma, una de les 6 noies que van participar en el concurs de votació popular que Els Amics van muntar al seu bloc per triar-la i que va ser tot un èxit.

Moments previs al concert, acabant de sopar, de concentració al camerino i el control de so, avui ampliat per la gravació per pistes de l’actuació i també en vídeo. No es grava per res en concret, és per tenir-lo.

I fotos de l’actuació, visca les sales amb massa contrast de llum entre pantalles de vídeo, focus i escenari…, és francament difícil aconseguir un bon balanç des la meva posició. En fi, aquestes són les millors fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *