Viatge exprés, Els Amics a Palma

Els Amics de les Arts, la lluna plena i Mollet del Vallès
29/05/2010
Els Amics de les Arts a l’Auditori de BCN
05/06/2010
1/6/10 Teatre Principal, XII Festival de Poesia de la Mediterrània

14:15 Aeroport del Prat

Estem dinant. Tots no cabem a una taula. En Joan Enric acaba “desterrat” a la taula del costat mentres l’Eduard i en Ferran en fan broma i en Dani va menjant (tu sí que en saps!).

14:30

L’avió porta una hora de retard… Encara tenim un cert marge per fer les proves de so si arribem tard. Ens esperàvem a quarts de cinc al teatre per fer proves a les cinc. No podrà ser. La xarxa wifi ens permet estar 15 minuts navegant gratis. Ho aprofitem. Tweets tweets!

17:30 Teatre Principal

De l’aeroport al teatre hi ha uns 20 minuts. Hi arribem només mitja horeta tard. Fem les proves i Els Amics atenen a la premsa, en aquest cas IB3.

20:30

Anem a fer un mos prop del teatre. A fóra ja hi ha gent. Ens diuen que s’han exhaurit les entrades, que van a un preu molt popular: 2€.

21:00

Més de 600 persones omplen la platea i els pisos de llotges del teatre. Hi ha molt bon ambient. Comença l’actuació, que és grabada per Televisió de Mallorca per a l’emissió en diferit algun dia d’aquests. L’actuació va in crescendo i la bogeria s’encomana a tots els assistents, que acaben drets i amb els llums del teatre obert a petició d’Els Amics -que maco que és veure-us-. Quan acaba l’actuació el vestíbul del teatre és una guiriguall de persones amunt i avall a la caça d’una foto, d’un autògraf o d’un somriure d’Els Amics de les Arts. Al cap de quasibé una hora d’acabar l’actuació aconseguim anar a sopar amb els poetes del Festival de Poesia de la Mediterrània.

Quarts d’alguna hora

Ens proposaven d’anar a fer un toc després del sopar però… Demà al matí a les 7:00 ens venen a buscar els taxis per anar cap a l’aeroport, o sigui que fem una retirada a temps. Tot i aixó no dormim gaire més de quatre hores. Aquesta vegada l’avió és puntual i l’Eduard i en Joan Enric poden arribar a les seves feines sense problemes. Els demés també arribem sense problemes a casa nostra. En el meu cas m’he posat al llit fins a l’hora de dinar. Oh yeah!

1 Comment

  1. S.A. ha dit:

    Qué màquines! No se com podeu amb tot 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *