Els Amics de les Arts, la lluna plena i Mollet del Vallès

La bellesa ha passat per Rabat
27/05/2010
Viatge exprés, Els Amics a Palma
02/06/2010
28/5/10 El Jardinet

Rodona era la pilota dels tocs d’abans de les proves de so, quasi rodona era la lluna quasi plena d’ahir divendres, rodons eren els vasos dels cafès d’abans de començar, rodó va ser el so que vaig poder treure i rodona va ser l’actuació d’Els Amics de les Arts dins dels Divendres al Jardinet, organitzats per El Casal.

A Mollet la pluja va fer perillar el bolo. Durant un parell d’hores es va estar buscant una alternativa d’espai, peró estava clar que s’havia de fer allà. No hi havia un espai millor. I el cel es va obrir i l’aigua del terra es va anar evaporant -després d’una passada de fregona, tot sigui dit-. I finalment es va poder muntar l’equip de so i fer les proves. Després de sopar d’amanides i pizzes de pagès i fer els cafès de rigor va ser el moment d’anar per feina i fer gaudir al públic que havia vingut, que malgrat començar assegut a les cadires va acabar dempeus i saltant.

Durant unes hores vaig tenir una càmera i un reporter de BTV enganxats al meu costat. Feien un reportatge sobre la feina del tècnic de so des de les proves fins després del bolo. Em van estar gravant del dret i del revés, em van anar fent preguntes durant les proves de so i també durant el bolo, i jo anava explicant el que anava fent sobre la marxa. Van entrevistar a Els Amics i a en Didac, el road-manager, sobre la seva relació amb mi i sobre la meva feina. Va ser divertit. Ara serà qüestió de veure el reporatge, que la veritat és que no sé quan el passaran. Ja ho esbrinaré.

4 Comments

 1. Guillem ha dit:

  Hola Mestre Kurti! Divendres, després del concert, et vam estar buscant amb en Joan Enric perquè li vaig comentar una cosa i em va dir que t'ho digués a tu per dues coses: 1) que tu m'ho podries respondre i 2) perquè et faria il·lusió.
  Aquí va la pregunta: la música d'entrada i sortida del concert, un reggae molt potent, de qui és? Ja em vaig quedar amb la música al final del concert de la Pasternak de Vic, i ahir li vaig confessar al Joan Enric que M'ENCANTA!!! Pel què em va dir, es tracta d'un descobriment que vas fer en un viatge a Jamaica. El pots compartir amb els kurtifans?

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ha ha ha ha ha ha!!!!

  Ya man!! Es tracta de la rastafari Tanya Stephens, disc Rebelution. El tema d'entrada es diu Saturday Morning i el de sortida To the rescue.

  Em vaig gastar els darrers dòlars jamaicans que em quedaven a una botiga de l'aeroport de Kingston. Vaig veure la portada d'aquest cd i em va agradar. I dies més tard vaig pensar que estaria bé fer servir aquests dos temes.

  I així va anar la cosa. Vinga, xau!

 3. S.A. ha dit:

  Serà un reportatge interessant, avisa'ns! 🙂

 4. Guillem ha dit:

  Gràcies Kurti! El disc és boníssim! Una alenada d'aire caribeny cap a Catalunya!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *